کاشت ناخن چیست؟

داشتن ظرافت و زیبایی در دستها به داشتن ناخنهایی زیبا وابسته است شاید به همین دلیل است که خانمها زیاد به سمت روشهای زیباتر کردن ناخنها مانند کاشت ناخن رو آوردهاند. البته دلایل دیگری چون مشکلات ناخنها و داشتن ناخنهای بدفرم و بد رنگ خیلیها را ترغیب به انجام کاشت ناخن میکند
انواع روش های کاشت ناخن
در ادامه اسم انواع کاشت ناخن با عکس را میبینیم
کاشت ناخن به روش پودری
در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده میشود و تا اندازه دلخواه کوتاه میشود. روی ناخن مواد ضد قارچ را میزنند، بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار میکنند و بعد از آن باسوهان کشی برقی به ناخن شکل میدهند.
کاشت ناخن با ژل
مواد ژل به صورت آماده قابل خریداری است. آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن میگذارند و در دستگاه یووی قرار میدهند تا خشک شود. این نوع کاشت شبیه همان کاشت پودر است و فقط مواد آنها با هم فرق میکند و نیازمند ترمیم ناخن است.
کاشت ناخن قالبی یا دوآل
یکی از انواع کاشت ناخون، کاشت ناخن قالبی یا دوآل می باشد که در این نوع کاشت، مواد کاشت در قالب ریخته میشود و قالب روی ناخن قرار میگیرد و بعد از خشک شدن مواد، قالب از مواد جدا میشود.
این روش شاید سرعت عمل بالایی داشته باشد اما استحکام و ماندگاری کمی دارد و ضمنا امکان هواگیری در این روش در ناخن ها بسیار زیاد است. ضمنا در این روش نیازی به سوهان کاری بعد از کاشت وجود ندارد. امروزه این روش به دلایلی که ذکر شد مورد استفاده قرار نمیگیرد.
لاذم به ذکر است که این مدل کاشت ناخن، برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند توصیه نمی شود چرا که در این نوع کاشت باید همه ناخن های دو دست به یک شکل باشند.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه تاراهای ساخته شده از ترکیبات مصنوعی از جنس مو است که با اضافه شدن به لایههای مژه طبیعی فرم و مدل چشمه تغییر میدهد. این تارموهای مصنوعی باید رنگی نزدیک به رنگ مژههای هر فرد داشته باشد طبیعیتر جلوه کنند.
مراقبتهای بعد از اکستنشن مژه
تا دو روز حمام نروید، هنگام شستشوی صورت گونهها و پیشانی، پشت چشم، بینی را با دستمال مرطوب یا پدهای تمیز کننده آرایش بشوید، از ریمل استفاده نکنید
دانستنیهایی در مورد اکستنشن مژه
عمر مفید و ماندگاری اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم میافتد. برخی ریزش مژه طبعی را از عوارض اکستنشن مژه میدانند.
دیدگاهتان را بنویسید